Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook

Google+ Volg ons op Google+

Oertijdmuseum De Groene Poort

Oertijdmuseum De Groene Poort
Skelet van een dino

Terug naar de oertijd

Boxtel -

Het Oertijdmuseum in Boxtel is het grootste geologische museum van Nederland. In het museum ga je terug naar de oertijd toen onze planeet nog werd bevolkt door Brachiosaurussen en andere dino's.

In het oertijdmuseum zie je het landschap zoals dat er miljoenen jaren geleden uit zag en maak je kennis met de evolutie van gewervelde dieren van het water naar het land. Bijzonder zijn de grote dinosaurusskeletten, zoals de 11 meter hoge Diplodocus en de Mosasaurus, een zeereptiel.


Adres en bezoekers informatie:

Adres: Bosscheweg 80
Postcode en plaats: 5283, WB  Boxtel (Kaart)
Telefoon: 0411 - 61 68 61
Email: info@oertijdmuseum.nl
Web: Oertijdmuseum De Groene Poort

Overige informatie:

Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.




Reacties

Hoe beviel je uitstapje aan Oertijdmuseum De Groene Poort? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig.
blog comments powered by Disqus
Disclaimer
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Neem altijd contact op met de locatie voor de laatste informatie, prijzen en beschikbaarheid. De plaatsaanduiding op de kaart is slechts een indicatie en kan afwijken van de werkelijkheid en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.